Uyuşturucu gündeme düştü

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Ahmet Akay, İnegöl’de uyuşturucu kullanımının gündemden düştüğünü açıkladı. UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, UBM Afyon İl Başkanı Hakan Koç ve manken- şarkıcı Tuğba Altıntop, İnegöl`de, dernek bünyesinde girdikleri yarışmalarda derece kazanan sporcularla birlikte basın toplantısı düzenlediler. Toplantıda konuşan UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, Tuğba Altıntop`un ziyaretinden memnun

UBM GÖREVİNE HAKAN KOÇ GETİRİLDİ
Derneğin Ankara genel başkanı Ahmet Akay, yakın zaman içersinde gençlerimizi uyuşturucu madde bağımlılıklarından kurtarabilmek için hem sportif hem de psikolojik eğitimlerin verileceği dernek binasının açılacağının müjdesini verdi.
(UBM) Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği’nin Afyonkarahisar İl Başkanlığına Hakan KOÇ atandı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar ilinde de sivil halk içinde,üniversitede,hatta ilkokularımızda bağımlılar çoğalmaktadır.Başta aileler olmak üzere,devlet büyüklerinin bu konunun üzerinde el birliği ile mücadele edebilmesi için kurulmuş olan (UBM) Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği’nin Ankara’dan alınan genel kurul kararı ile Afyonda il başkanı olarak , Hakan KOÇ göreve getirildi.
Bu derneğin faaliyetlerini etkin bir şekilde yapabilmesi için çok özel bir eğitim programı yapılacağını söyleyen Hakan Koç ,ailelere de büyük bir görev düşmektedir dedi.Bu yardımdan yararlanacak madde bağımlısı gençlerimizden kararlılıkla yardım almayı sürdürmelerini isteyen Koç,ancak bu şekilde hoşgörü çerçevesinde,sağlıklı bir sosyal çevre ve saygıdeğer,insanca yaşanır bir hayata kavuşabileceklerini hatırlattı.
Koç ,gençlerimizi madde bağımlılığından uzak tutmak için başta kendi bedenine saygı duymasının öğretileceğini, manevi inançlarının,aile yapısının, arkadaşlık ilişkilerinin düzenli bir hale getirilebilmesi için eğitimler verileceğini söyledi.
Hakan Koç bu kutsal görevde dernek ve üyelerine,gençlere ve ailelerine destek olacak Afyonkarahisar basınına , bürokrasiye,yerel yöneticilerimize,duyarlı iş adamlarına teşekkür edip,el ele verip gençlerimizi bu uyuşturucu tuzağından uzaklaştırıp daha sağlıklı ve sportmen bir gençlik oluşturmaya herkesi davet ettiğini ekledi.
AFYON İRTİBAT = 0544 544 21 11 & 0538 730 59 99
